Χρήσιμες συμβουλές
1. Να κοιμάστε το βράδυ και να ξυπνάτε το πρωί περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα.

2. Να κοιμάστε 7-8 ώρες καθημερινά.

3. Χαλαρώστε πριν πάτε για ύπνο. Ένα χλιαρό μπάνιο, η ανάγνωση ενός βιβλίου, η ελαφριά μουσική ή / και η συνομιλία με αγαπημένα σας πρόσωπα βοηθούν.

4. Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία.

5. Φροντίστε το στρώμα και το μαξιλάρι που κοιμάστε να σας χαρίζουν άνεση και ανατομική στήριξη.

6. Εξαερίζετε το υπνοδωμάτιο σας καθημερινά, ώστε να έχετε επάρκεια οξυγόνου κατά την διάρκεια του ύπνου.

7. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τα προβλήματα σας πριν πάτε για ύπνο.

8. Αποφεύγετε να πηγαίνετε για ύπνο με απόλυτα γεμάτο ή εντελώς άδειο στομάχι.

9. Αποφεύγετε την καφεΐνη, το κάπνισμα και το αλκοόλ πριν πάτε για ύπνο.

10.Αν δεν σας παίρνει ο ύπνος, καλύτερα σηκωθείτε από το κρεβάτι, χαλαρώστε για λίγη ώρα και μετά επαναξαπλώστε.

Η Aphrostrom

Η Aphrostrom ιδρύθηκε το 1963 και είναι η πρώτη βιομηχανία στρωμάτων και ντιβανιών στην Κύπρο. Με στόχο την υψηλή ποιότητα και την προσωπική εξυπηρέτηση κατάφερε να κυριαρχεί στην προτίμηση χιλιάδων νοικοκυριών και επιχειρήσεων στην Κύπρο όπως επώνυμα ξενοδοχεία, τουριστικά συγκροτήματα, κλινικές και ιδρύματα.

Από το 1991 η Aphrostrom, με ένα εντελώς ανανεωμένο πρόσωπο, βρίσκεται στις καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην βιομηχανική περιοχή Νήσου, Λευκωσία. Στη σύνθεση του νέου αυτού προσώπου συμβάλλουν δυναμικά απο κοινού το αξιόμαχο και προσοντούχο προσωπικό της, οι νέες εντυπωσιακές εκθέσεις ανα την Κύπρο, το ισχυρό δίκτυο διανομής καθώς και οι εκλεκτοί μεταπωλητές σε όλες τις πόλεις.

Η Aphrostrom σήμερα προσφέφει: Στρώματα, Ντιβάνια (υποστρώματα), Κεφαλαριές, Προστατευτικά στρωμάτων, Παπλώματα (Quilts), Παπλωματοθήκες, Κουρτίνες, Σκεπάσματα, Σεντόνια, Μαξιλάρια ύπνου, Διακοσμητικά μαξιλαράκια.