Χρήσιμες συμβουλές
1. Να κοιμάστε το βράδυ και να ξυπνάτε το πρωί περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα.

2. Να κοιμάστε 7-8 ώρες καθημερινά.

3. Χαλαρώστε πριν πάτε για ύπνο. Ένα χλιαρό μπάνιο, η ανάγνωση ενός βιβλίου, η ελαφριά μουσική ή / και η συνομιλία με αγαπημένα σας πρόσωπα βοηθούν.

4. Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία.

5. Φροντίστε το στρώμα και το μαξιλάρι που κοιμάστε να σας χαρίζουν άνεση και ανατομική στήριξη.

6. Εξαερίζετε το υπνοδωμάτιο σας καθημερινά, ώστε να έχετε επάρκεια οξυγόνου κατά την διάρκεια του ύπνου.

7. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τα προβλήματα σας πριν πάτε για ύπνο.

8. Αποφεύγετε να πηγαίνετε για ύπνο με απόλυτα γεμάτο ή εντελώς άδειο στομάχι.

9. Αποφεύγετε την καφεΐνη, το κάπνισμα και το αλκοόλ πριν πάτε για ύπνο.

10.Αν δεν σας παίρνει ο ύπνος, καλύτερα σηκωθείτε από το κρεβάτι, χαλαρώστε για λίγη ώρα και μετά επαναξαπλώστε.

Ντιβάνια

Τα ντιβάνια της Aphrostrom εναρμονίζονται πλήρως με τα στρώματα ώστε να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις του χρήστη. Εξασφαλίζουν ή/και ενισχύουν την λειτουργικότητα των στρωμάτων, προβάλλουν το υπνοδωμάτιο και προσφέρουν πρακτικές λύσεις χώρου και αποθήκευσης όπου χρειάζεται. Όλα τα ντιβάνια της Aphrostrom κατασκευάζονται σε ιδιόκτητο ξυλουργείο, κυρίως από λευκή ξυλεία η οποία τυγχάνει πλήρους επεξεργασίας πριν τη συγκόλληση και κάρφωμα.

Προσφέρονται σε διάφορα μοντέλα. Τα κλασσικά ντιβάνια προσφέρονται με επιφάνεια σταθερής ή ελαστικής στήριξη, ενώ τα ντιβάνια εξοικονόμησης χώρου είναι πάντοτε με σταθερή στήριξη. Το ντιβάνι «Δύο-Σε-Ένα» περιέχει στη βάση του δεύτερο συρόμενο αναδιπλωμένο κρεβάτι, για έκτακτες ανάγκες φιλοξενίας.

Πέραν της επιλογής του μοντέλου, προσφέρεται επιλογή στο υλικό κάλυψης του ντιβανιού καθώς και στα πόδια. Η κανονική επικάλυψη είναι με καπιτοναρισμένο ύφασμα στρωμάτων ενώ υπάρχει πλούσια επιλογή χρωμάτων είτε υφάσματος μικροΐνας ή δερματίνης. Επιλογή προσφέρεται επίσης και στα πόδια, ο αριθμός των οποίων είναι σταθερός και εξαρτάται από τον τύπο και μέγεθος του ντιβανιού. Τα ντιβάνια διατίθενται  κανονικά με πλαστικά πόδια και τροχούς ενώ για μερικά μοντέλα είναι δυνατή η επιλογή άλλων ποδιών σε διάφορα σχέδια και υλικά.

Κλασσικό ντιβάνι ελαφρού τύπου με σταθερή στήριξη ...
Επιβλητικό κλασσικό ντιβάνι με σταθερή στήριξη ...
Ντιβάνι σκληρής επιφάνειας με συρτάρια για αξιοποίηση του ...
Ντιβάνι σκληρής επιφάνειας με αναρτυζόμενο πάνω μέρος ...
Ντιβάνι σταθερής επιφάνειας που περιέχει δεύτερο ανεξάρτητο συρόμενο, αναδιπλωμένο κρεβάτι με στρώμα από σφουγγάρι διαστάσεων 75x183x16...