Χρήσιμες συμβουλές
1. Να κοιμάστε το βράδυ και να ξυπνάτε το πρωί περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα.

2. Να κοιμάστε 7-8 ώρες καθημερινά.

3. Χαλαρώστε πριν πάτε για ύπνο. Ένα χλιαρό μπάνιο, η ανάγνωση ενός βιβλίου, η ελαφριά μουσική ή / και η συνομιλία με αγαπημένα σας πρόσωπα βοηθούν.

4. Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία.

5. Φροντίστε το στρώμα και το μαξιλάρι που κοιμάστε να σας χαρίζουν άνεση και ανατομική στήριξη.

6. Εξαερίζετε το υπνοδωμάτιο σας καθημερινά, ώστε να έχετε επάρκεια οξυγόνου κατά την διάρκεια του ύπνου.

7. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τα προβλήματα σας πριν πάτε για ύπνο.

8. Αποφεύγετε να πηγαίνετε για ύπνο με απόλυτα γεμάτο ή εντελώς άδειο στομάχι.

9. Αποφεύγετε την καφεΐνη, το κάπνισμα και το αλκοόλ πριν πάτε για ύπνο.

10.Αν δεν σας παίρνει ο ύπνος, καλύτερα σηκωθείτε από το κρεβάτι, χαλαρώστε για λίγη ώρα και μετά επαναξαπλώστε.

Παραδίδουμε στο σπίτι σας σε όλη την Κύπρο

Η Aphrostrom διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο διανομής στελεχωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό και πλούσιο στόλο αυτοκινήτων. H παράδοση γίνεται στους χώρους του πελάτη, οπουδήποτε στην Κύπρο εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα €95,00, ενώ όταν η αξία της παραγγελίας είναι κάτω των €95,00 η παράδοση γίνεται στο κατάστημα της Aphrostrom που είναι πλησιέστερο στο χώρο του πελάτη, από το οποίο τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται από τον πελάτη.

Πριν την παράδοση η Aphrostrom επικοινωνεί με τον πελάτη για επιβεβαίωση του τόπου και χρόνου παράδοσης. Εφόσον τα προϊόντα είναι βαριά ή ογκώδη, ο χώρος του πελάτη είναι σε όροφο ή/και η πρόσβαση στο χώρο δύσκολη και απαιτείται, κατά την απόλυτη κρίση της Aphrostrom, χρήση μηχανικών μέσων (πχ ανυψωτήρα), τότε θα ενημερώνεται ο πελάτης και θα καταβάλλει το σχετικό πρόσθετο κόστος κατά την παράδοση. Άρνηση του πελάτη να συμμορφωθεί θα συνεπάγεται παράδοση του προϊόντος στο ισόγειο του χώρου του πελάτη.

Το προσωπικό μας έχει υποστεί ανάλογη εκπαίδευση και είναι πλήρως εξοικειωμένο με τα προϊόντα της εταιρείας. Στόχος του προσωπικού διανομής δεν είναι μόνο η παράδοση των προϊόντων, αλλά η μεταφορά τους εντός της οικίας του πελάτη, η συναρμολόγηση τους, όπου χρειάζεται, και γενικά η εξυπηρέτηση του πελάτη απαντώντας σε οποιεσδήποτε απορίες έχει σχετικά με τα προϊόντα της Aphrostrom.